В рамках тижня громадського здоров’я...

В рамках тижня громадського здоров’я 11 квітня 2019 року в Куземівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою формування в учнів стійкої мотивації і потреби у збереженні й зміцненні свого здоров’я , фізичного розвитку та фізичної підготовленості для учнів початкових класів було проведено вчителями Зорянською В.В., Любецькою А.А. та педагогом-організатором Крук О.В. спортивно-розважальні змагання «Веселі старти», на яких було використано різні засоби фізичного виховання в організації здорового способу життя, формування морально-вольових якостей та позитивного ставлення до оточуючої дійсності.

Практичним психологом Ломаченко А. О. для учнів 5-6 класів було проведено тренінг «Ми за здоровий спосіб життя» та для учнів 8-11 класів – Всеукраїнський урок «Громадське здоров’я».

Між 5-м та 6-м класами на спортивному майданчику відбулася товариська зустріч з футболу, яку пров ів вчитель фізичної культури Волохатий В.В. Також учні старших класів провели показові виступи в правах на перекладині та з гирями.

Учні дізналися багато корисної інформації, яку зможуть використати у повсякденному житті, отримали допомогу у профілактиці зміцнення здоров’я та формуванні культури здоров’я через різноманітні види виховної діяльності.

/Files/images/djura/DSC09836.JPG /Files/images/djura/DSC09911.JPG /Files/images/djura/DSC09930.JPG /Files/images/djura/DSC09933.JPG /Files/images/djura/DSC09934.JPG /Files/images/djura/DSC09980.JPG /Files/images/djura/DSC09983.JPG /Files/images/djura/IMG_2128.JPG /Files/images/djura/IMG_2132.JPG /Files/images/djura/IMG_2136.JPG /Files/images/djura/IMG_2143.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 478

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.